Visit Tampere

Visit Tampere on Tampereen matkailun opas onnistuneen kotimaan kaupunkilomasi suunnitteluun – nähtävyydet, aktiviteetit, tapahtumat sekä ravintolat, hotellit ja ostokset.

Kotimaan matkailun suosikkikohteena Tampere tarjoaa nähtävää ja koettavaa. Persoonalliset kaupunkifestivaalit, ainutlaatuinen valikoima teattereita, sekä urheilu- ja puistotapahtumat eivät jätä ketään kylmäksi.

Visit Tampere on Tampereen seudun matkailun yleistietäjä – meiltä saat matkailuneuvontaa, esitteitä, karttoja, vinkkejä ja paljon muuta. Kokoamme talvi- ja kesäkausille omat aktiviteettia viikko-ohjelmat, joista löytyy joka viikonpäivälle ehdotuksia. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ympäri vuoden. Tarjoamme myös henkilökohtaista matkailuneuvontaa tapahtumissa ja kesäkaudella palvelupiste Frenckellissä. Ota yhteyttä ja kysy neuvoja ja vinkkejä – olemme sinua varten!

Tutustu verkkosivuihimme, lähetä sähköpostia tai soita. Palvelemme puhelimitse numerossa 03 5656 6800 ja sähköpostitse osoitteessa visittampere@visittampere.fi.

Löydät meidät myös Facebookista @FlyTampere ja @VisitTampere

visittampere1

Saapuvat lennot

Lähtevät lennot

Bussit

Tampereen rautatieasema - Lentoasema T1

Lentoasema T1 - Tampereen rautatieasema

Junat

Tampereen rautatieasemalta lähtevät junat

Tampereen rautatieasemalle saapuvat junat

Seuraa meitä